opc_loader
     400dpiLogoCropped

Beste klant,

Zoals u weet zijn we op dit moment allemaal in de ban van het Coronavirus. Bij Tassies Haak & Breiboetiek volgen we de hygiene procedures zoals aangegeven door het RIVM.

Onze winkel in IJsselstein is gewoon op de normale openingstijden geopend ( met uitzondering van de koopavond). Kunt en/of wilt u nu niet naar de winkel komen doordat u bijvoorbeeld tot de risico groep behoort of uit voorzorg thuis blijft, dan willen wij u graag de service bieden om Uw bestelling (vanaf 20 euro)gratis bij u thuis te bezorgen als u in de volgende
gemeente woont : IJsselstein, Nieuwegein, Vianen.

U kunt dan gewoon uw bestelling plaatsen in de webshop, www.tassieshaakwinkel.nl kies voor ophalen in de winkel en zet bij opmerkingen dat u het graag thuisgebracht wilt hebben en dan nemen wij contact met u op om een afleverdag en tijd met u te bespreken.

Voor klanten die verder weg wonen bieden we een verlaging van de verzendkosten aan. De verzendkosten zullen vanaf nu aangepast worden van 4,95 naar 2,95

We hopen op uw klandizie te kunnen blijven rekenen en hopen natuurlijk dat het Virus snel de kop in gedrukt wordt en voor een ieder een goede afloop.

Beesies poppen haken

Boek Beesie-poppen haken (stk)*

Met de beschrijvingen in dit boek haak jij je eigen Beesie-popje! Kies uit 24 verschillende popjes met beweegbare beentjes!
Ze zijn zeer decoratief maar ook super aanhankelijke knuffeltjes!

Kies je eigen kleuren en ga aan de slag om je eigen variant te maken.
Gehaakt met Durable haakkatoen worden de popjes in staande houding 20-21 cm hoog
18,45
Artikelnummers
EAN:
9789492602282
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beesies poppen haken heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items