Chiagoo breipunten en sets

De TWIST Lace verwisselbare breinaalden van ChiaoGoo zijn zeer veelzijdig en van exclusieve kwaliteit. Zo zijn ze beschikbaar in drie verschillende lengtes (8, 10 en 13cm), zodat ze met de diverse TWIST of SPIN-kabels zijn te combineren tot elke gewenste rondbreinaald: van dun (1.50mm) tot dik (10.00mm) en van kort (23cm) tot lang (150cm). Dat maakt ze geschikt voor uiteenlopende (rond)breiprojecten, van breiwerken met weinig steken, dun garen of een kleine diameter, zoals sokken, wanten, mutsen of babykleertjes, tot werk met veel steken of grof garen, zoals vesten, dekens of omslagdoeken. De breinaalden van roestvast staal hebben een mooie spitse punt; dat maakt ze ook heel geschikt voor breipatroontjes waarbij in meerdere steken moet worden gestoken, zoals ajourpatronen (Engels lace), noppen, moesjes of kabels. Daarnaast zijn de breinaalden zeer gebruiksvriendelijk; dankzij het spiegelgladde oppervlak glijden de steken soepel over en van de naald, terwijl de matte finish voorkomt dat het licht hinderlijk wordt gereflecteerd. Het rvs is hypoallergeen, wat betekent dat ze ook voor de meeste mensen met nikkelallergie veilig zijn in gebruik. De staallegering is oersterk en slijtvast en bovendien lichtgewicht en volledig recyclebaar. De TWIST Lace rvs verwisselbare breinaaldpunten zijn verkrijgbaar in een lengte van 8, 10 en 13cm en in diverse naalddiktes. .

 Vanaf naalddikte 2.75mm zijn de naalden hol, zodat ook de dikkere maten licht van gewicht zijn. Let op! Naalddikte 1.50-2.50mm heeft schroefdraadmaat MINI (M), naalddikte 2.75-5.00 heeft schroefdraadmaat Small (S) en naalddikte 5.50-10.00mm heeft schroefdraadmaat Large (L).

Algemene informatie die van toepassing is op alle verwisselbare onderdelen van ChiaoGoo

De TWIST- en SPIN-producten hebben dezelfde schroefdraadmaten, waardoor ze onderling zijn te combineren. De schroefdraadmaat is duidelijk zichtbaar in de breinaaldpunten en kabels gelaserd:

 • M = MINI voor naalddiktes 1.50-2.50 (10 en 13cm) en 1.50-3.25mm (8cm)
 • S = Small voor naalddiktes 2.75-5.00mm (10 en 13cm) en 3.50-5.00mm (8cm)
 • L = Large voor naalddiktes 5.50-10.00mm (10 en 13cm)

MINI is niet compatibel met schroefdraadmaat S en L en daarom hebben alle MINI-naaldpunten een MINI-kabel nodig. Houd er rekening mee dat de MINI-breinaaldpunten van 10 en 13cm te lang zijn voor gebruik met de MINI-kabels van 5, 13 of 15cm. De kabellengte kan echter eenvoudig worden verlengd door middel van een MINI-kabelconnector. ChiaoGoo biedt daarnaast adapters waarmee de producten met de schroefdraadmaten MINI, S en L verbonden kunnen worden.

Let op: De ChiaoGoo MINI Shorties breinaaldpunten (naalddikte 1.50-3.25mm) vormen een uitzondering. Deze zijn alleen te combineren met onderdelen met een overeenkomstige MINI-schroefdraadmaat.

Deze artikelen worden speciaal voor u besteld en hebben een levertijd van ca 3-5 werkdagen, indien niet op voorraad bij de leverancier dan nemen we contact met u op

Sorteer op
 • Breipunten Chiaogoo Twist 8cm
  Breipunten Chiaogoo Twist 8cm

  De ChiaoGoo 8cm verwisselbare breinaaldpunten zijn gemaakt van chirurgisch staal. De naaldmaat is in de naald gegrafeerd.
  Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en heeft een levertijd van 3-5 werkdagen

  € 9,50
 • Breipunten Chiaogoo Twist 10cm
  Breipunten Chiaogoo Twist 10cm

  De ChiaoGoo 10 cm verwisselbare breinaaldpunten zijn gemaakt van chirurgisch staal. De naaldmaat is in de naald gegrafeerd.

  Op deze naald past de Twist Red Cable mini.Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en heeft een…

  € 11,50
 • Breipunten Chiaogoo Twist 13cm
  Breipunten Chiaogoo Twist 13cm

  De ChiaoGoo 13 cm verwisselbare breinaaldpunten zijn gemaakt van chirurgisch staal. De naaldmaat is in de naald gegrafeerd.
  Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en heeft een levertijd van 3-5 werkdagen

  € 11,50
Sorteer op
© 2020 - 2022 Tassies Haak & Breiboetiek | sitemap | rss