Verzendkosten, retouren & annuleren

Tassies Haak & Breiboetiek hanteert de volgende verzendkosten:

Nederland  € 5,95  gratis verzenden vanaf € 75,-
Belgie  €9,00  gratis verzenden vanaf 100,-
Duitsland € 9,50 gratis verzenden vanaf 100,-

 Bestellingen worden na betaling binnen 72 uur verzonden. Houdt er rekening mee dat november en december drukke tijden zijn en de post er ca 3 werkdagen over doet om te bezorgen.

U kunt gekochte artikelen binnen 14 dagen retourneren, sluit wel een kopie van de pakbon bij (uitgezonderd Sale en pakketvoordeel artikelen). Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort (minus verzendkosten) . De kosten voor retourzending zijn ook voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Retourzendingen

Tassies Haak & Breiboetiek
Kerkstraat 18
3401CN IJsselstein

Tassies Haak & Breiboetiek is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens de verzending. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om weggeraakte poststukken te traceren.

Pakket niet ontvangen door een verkeerd ingevuld adres of niet afhalen pakket.

 

Adresgegevens dienen juist ingevuld te worden. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een bevestiging. Je ingevulde gegevens kan je via deze bevestiging controleren. Zijn je gegevens niet juist ingevuld? Neem dan direct even contact met ons op, zodat we je gegevens kunnen wijzigingen.

Zodra je bericht hebt ontvangen dat de bestelling is verstuurd kunnen we deze gegevens niet meer wijzigen.

Pakketten met een onjuist adres komen binnen een aantal dagen bij ons retour, samen met een rekening van het retour zenden. (€. 7,50 pakket) (€ 4,95 brievenbuspakje).
Indien het pakket opnieuw verstuurd dient te worden, zullen er opnieuw kosten voor verzenden in rekening worden gebracht + de retourkosten. Indien u dan van de bestelling wilt afzien dan zullen we het bedrag van de verzendkosten + retourkosten in mindering brengen op het terug te betalen bedrag. 

Annulering workshops

Workshops dienen vooraf betaald te worden, wilt u een workshop annuleren dan kan dit per mail naar info@tassieshaakwinkel.nl .  Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang wordt 75% van het betaalde bedrag voor de workshop retour. Bij annuleringen binnen 48 uur voor aanvang van de workshop vindt er geen retournering van het betaalde bedrag plaats per persoon. 

Bij Klachten kunt contact opnemen via de mail info@tassieshaakwinkel.nl

© 2020 - 2022 Tassies Haak & Breiboetiek | sitemap | rss