Single Twist 5mm

 

Hearts Single Twist 5MM

De Hearts Single Twist 5 mm is een enkele twist katoen met een dikte van 5mm. Het basiskatoen heeft het Standard 100 Oeko-Tex label, wat betekent dat het katoen geen schadelijke stoffen bevat. Daarnaast is de Single Twist 5 mm gemaakt van puur gerecycled katoen. De binnenspoel waar het garen omheen gewikkeld zit, is gemaakt van 100% gerecycled papier en is biologisch afbreekbaar.

Het Hearts Single Twist garen is een uitkambaar garen en is naast de reguliere kleuren ook in melange kleuren verkrijgbaar, waardoor je 3 kleuren met een verloop samen kunt combineren. 

Let op: Onze Hearts Single Twist 5 mm is gemaakt van gerecycled katoen. Dit katoen is vanaf de basis compleet handwerk. 

Omdat het garen van begin tot eind handwerk is, ben je verzekerd van een uniek en natuurlijk product dat kwaliteit uitstraalt.

Let op ; Dit is een online artikel en kan alleen verzonden worden, levertijd ca 3-5 werkdagen. Indien de door u bestelde kleur niet op voorraad is bij de leverancier, dan nemen we even contact met u op.

Wilt u toch de bestelling ophalen in onze winkel, dan is de levertijd 8-12 werkdagen, u krijgt bericht als uw bestelling klaar ligt.

© 2020 - 2022 Tassies Haak & Breiboetiek | sitemap | rss