opc_loader
     400dpiLogoCropped

Beste klant,

Zoals u weet zijn we op dit moment allemaal in de ban van het Coronavirus. Bij Tassies Haak & Breiboetiek volgen we de hygiene procedures zoals aangegeven door het RIVM.

Onze winkel in IJsselstein is gewoon op de normale openingstijden geopend ( met uitzondering van de koopavond). Kunt en/of wilt u nu niet naar de winkel komen doordat u bijvoorbeeld tot de risico groep behoort of uit voorzorg thuis blijft, dan willen wij u graag de service bieden om Uw bestelling (vanaf 20 euro)gratis bij u thuis te bezorgen als u in de volgende
gemeente woont : IJsselstein, Nieuwegein, Vianen.

U kunt dan gewoon uw bestelling plaatsen in de webshop, www.tassieshaakwinkel.nl kies voor ophalen in de winkel en zet bij opmerkingen dat u het graag thuisgebracht wilt hebben en dan nemen wij contact met u op om een afleverdag en tijd met u te bespreken.

Voor klanten die verder weg wonen bieden we een verlaging van de verzendkosten aan. De verzendkosten zullen vanaf nu aangepast worden van 4,95 naar 2,95

We hopen op uw klandizie te kunnen blijven rekenen en hopen natuurlijk dat het Virus snel de kop in gedrukt wordt en voor een ieder een goede afloop.

Durable Coral

Het bekende Durable Coral haakkatoen is al meer dan 30 jaar verkrijgbaar.
Het kleurenpalet bestaat uit 78 kleuren waardoor de meest uiteenlopende
projecten zijn te maken. De draad bestaat uit 100% gemerceriseerd katoen.
Het haakkatoen is zacht en ideaal voor haakprojecten als
woonaccessoires, amigurumi’s of (baby)kleding. 


100 % Gemerceriseerd katoen
50 gram = ca 125 meter
naald : 2,5 - 3,0mm
Filters
€ 2
€ 3
Voorraad
    Artikel 1 tot 30 (van de 86 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
    Artikel 1 tot 30 (van de 86 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles