opc_loader
     400dpiLogoCropped

Beste klant,

Zoals u weet zijn we op dit moment allemaal in de ban van het Coronavirus. Bij Tassies Haak & Breiboetiek volgen we de hygiene procedures zoals aangegeven door het RIVM.

Onze winkel in IJsselstein is gewoon op de normale openingstijden geopend ( met uitzondering van de koopavond). Kunt en/of wilt u nu niet naar de winkel komen doordat u bijvoorbeeld tot de risico groep behoort of uit voorzorg thuis blijft, dan willen wij u graag de service bieden om Uw bestelling (vanaf 20 euro)gratis bij u thuis te bezorgen als u in de volgende
gemeente woont : IJsselstein, Nieuwegein, Vianen.

U kunt dan gewoon uw bestelling plaatsen in de webshop, www.tassieshaakwinkel.nl kies voor ophalen in de winkel en zet bij opmerkingen dat u het graag thuisgebracht wilt hebben en dan nemen wij contact met u op om een afleverdag en tijd met u te bespreken.

Voor klanten die verder weg wonen bieden we een verlaging van de verzendkosten aan. De verzendkosten zullen vanaf nu aangepast worden van 4,95 naar 2,95

We hopen op uw klandizie te kunnen blijven rekenen en hopen natuurlijk dat het Virus snel de kop in gedrukt wordt en voor een ieder een goede afloop.

Lang Yarns Merino 400 Lace

Dat Lang Yarns de mooiste Merino's maakt hadden we al verteld. Maar in de Merino 400 Lace uitvoering is het mogelijk de dunste en fijnste Lace kunstwerken met je breinaalden te maken! Wat een topkwaliteit! Een mooie Ajour omslagdoek breien van wol die aanvoelt als katoen, zo zacht, dat kan dus met Merino 400 van Lang! Eindelijk een wol waarmee kriebelkonten heerlijk kunnen Lace breien. 

100% merino wol
25gr = ca 200m
naald 2.5 - 3.5mm
steekverhouding 32st x 42nld
Filters
€ 3
€ 4
Voorraad
    Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
    Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1