opc_loader
     400dpiLogoCropped

Beste klant,

Zoals u weet zijn we op dit moment allemaal in de ban van het Coronavirus. Bij Tassies Haak & Breiboetiek volgen we de hygiene procedures zoals aangegeven door het RIVM.

Onze winkel in IJsselstein is gewoon op de normale openingstijden geopend ( met uitzondering van de koopavond). Kunt en/of wilt u nu niet naar de winkel komen doordat u bijvoorbeeld tot de risico groep behoort of uit voorzorg thuis blijft, dan willen wij u graag de service bieden om Uw bestelling (vanaf 20 euro)gratis bij u thuis te bezorgen als u in de volgende
gemeente woont : IJsselstein, Nieuwegein, Vianen.

U kunt dan gewoon uw bestelling plaatsen in de webshop, www.tassieshaakwinkel.nl kies voor ophalen in de winkel en zet bij opmerkingen dat u het graag thuisgebracht wilt hebben en dan nemen wij contact met u op om een afleverdag en tijd met u te bespreken.

Voor klanten die verder weg wonen bieden we een verlaging van de verzendkosten aan. De verzendkosten zullen vanaf nu aangepast worden van 4,95 naar 2,95

We hopen op uw klandizie te kunnen blijven rekenen en hopen natuurlijk dat het Virus snel de kop in gedrukt wordt en voor een ieder een goede afloop.

Maak kennis met het fijne haakkatoen
van Scheepjes, afgeleid van (de) bekende 100 grams
bol Maxi katoen: Maxi Sweet Treat 25 gr (140 meter)  
Scheepjes Maxi Sweet Treat is een zeer fijne
gemerceriseerde draad van 100% glanskatoen,
nu verkrijgbaar in 87 kleuren in 25 gram bolletjes.

100% gemerceriseerd katoen
25 gr = 140 meter
naald : 1,25-1,75

steekverhouding  10x10 = 25 stx 33 nld
87 kleuren
Filters
€ 1
€ 2
Voorraad
    Artikel 1 tot 30 (van de 87 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
    Artikel 1 tot 30 (van de 87 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles