opc_loader
     400dpiLogoCropped

Beste klant,

Zoals u weet zijn we op dit moment allemaal in de ban van het Coronavirus. Bij Tassies Haak & Breiboetiek volgen we de hygiene procedures zoals aangegeven door het RIVM.

Onze winkel in IJsselstein is gewoon op de normale openingstijden geopend ( met uitzondering van de koopavond). Kunt en/of wilt u nu niet naar de winkel komen doordat u bijvoorbeeld tot de risico groep behoort of uit voorzorg thuis blijft, dan willen wij u graag de service bieden om Uw bestelling (vanaf 20 euro)gratis bij u thuis te bezorgen als u in de volgende
gemeente woont : IJsselstein, Nieuwegein, Vianen.

U kunt dan gewoon uw bestelling plaatsen in de webshop, www.tassieshaakwinkel.nl kies voor ophalen in de winkel en zet bij opmerkingen dat u het graag thuisgebracht wilt hebben en dan nemen wij contact met u op om een afleverdag en tijd met u te bespreken.

Voor klanten die verder weg wonen bieden we een verlaging van de verzendkosten aan. De verzendkosten zullen vanaf nu aangepast worden van 4,95 naar 2,95

We hopen op uw klandizie te kunnen blijven rekenen en hopen natuurlijk dat het Virus snel de kop in gedrukt wordt en voor een ieder een goede afloop.

XXL Funny Bear Basic zittend/staand Linnen

XXL Funny Bear wordt ca 40cm

Pakket inhoud:
Patroon
Garen
Oogjes
Neusje

In het pakket zit geen vulling en geen haaknaald, voor het haken van de
XXL Funny Bear heb je haaknaald 4.0mm nodig.
met dit pakket kan een zittende OF een staande Beer worden gehaakt, het patroon beschrijft beide mogelijkheden
19,99
Artikelnummers
EAN:
8712987061388
Voorraad
Voorraad:
  2  items
XXL Funny Bear Basic zittend/staand Linnen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items