opc_loader
     400dpiLogoCropped

Beste klant,

Zoals u weet zijn we op dit moment allemaal in de ban van het Coronavirus. Bij Tassies Haak & Breiboetiek volgen we de hygiene procedures zoals aangegeven door het RIVM.

Onze winkel in IJsselstein is gewoon op de normale openingstijden geopend ( met uitzondering van de koopavond). Kunt en/of wilt u nu niet naar de winkel komen doordat u bijvoorbeeld tot de risico groep behoort of uit voorzorg thuis blijft, dan willen wij u graag de service bieden om Uw bestelling (vanaf 20 euro)gratis bij u thuis te bezorgen als u in de volgende
gemeente woont : IJsselstein, Nieuwegein, Vianen.

U kunt dan gewoon uw bestelling plaatsen in de webshop, www.tassieshaakwinkel.nl kies voor ophalen in de winkel en zet bij opmerkingen dat u het graag thuisgebracht wilt hebben en dan nemen wij contact met u op om een afleverdag en tijd met u te bespreken.

Voor klanten die verder weg wonen bieden we een verlaging van de verzendkosten aan. De verzendkosten zullen vanaf nu aangepast worden van 4,95 naar 2,95

We hopen op uw klandizie te kunnen blijven rekenen en hopen natuurlijk dat het Virus snel de kop in gedrukt wordt en voor een ieder een goede afloop.

Shiba Inu Miya (zwart)

Garenpakket Shiba Inu
Let op dit is een garenpakket, hier zit geen patroon bij.
Het pakket hoort bij het boekje " Mijn hondjes van Sokkenwol 2"

Inhoud pakket:
2 bollen Durable Soqs Black 325
1 bol Regia Uni creme 600
1 bol Durable Soqs Antique Pink227
10 gram Durable Soqs Bleached Sand 409
Veiligheidoogjes 8mm
veiligheidsneusje 18mm
drukknoopje

Levertijd 3-5 werkdagen
16,55
Voorraad
Voorraad:
  9  items
Shiba Inu Miya (zwart) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items