opc_loader
     400dpiLogoCropped

Beste klant,

Zoals u weet zijn we op dit moment allemaal in de ban van het Coronavirus. Bij Tassies Haak & Breiboetiek volgen we de hygiene procedures zoals aangegeven door het RIVM.

Onze winkel in IJsselstein is gewoon op de normale openingstijden geopend ( met uitzondering van de koopavond). Kunt en/of wilt u nu niet naar de winkel komen doordat u bijvoorbeeld tot de risico groep behoort of uit voorzorg thuis blijft, dan willen wij u graag de service bieden om Uw bestelling (vanaf 20 euro)gratis bij u thuis te bezorgen als u in de volgende
gemeente woont : IJsselstein, Nieuwegein, Vianen.

U kunt dan gewoon uw bestelling plaatsen in de webshop, www.tassieshaakwinkel.nl kies voor ophalen in de winkel en zet bij opmerkingen dat u het graag thuisgebracht wilt hebben en dan nemen wij contact met u op om een afleverdag en tijd met u te bespreken.

Voor klanten die verder weg wonen bieden we een verlaging van de verzendkosten aan. De verzendkosten zullen vanaf nu aangepast worden van 4,95 naar 2,95

We hopen op uw klandizie te kunnen blijven rekenen en hopen natuurlijk dat het Virus snel de kop in gedrukt wordt en voor een ieder een goede afloop.

Happy Sweater

Happy Sweater is een gehaakte trui met het mooi " Omega " garen van Lang Yarns
Het pakket is te bestellen in de maten S-M-L-XL

In het pakket zit het benodigde garen en het patroon, geen haaknaald
Voor de trui heb je haaknaald 4.0mm nodig

bij elk pakket is de donkerste kleur de hoofdkleur
32,45

happy sweater

  • blauw/groen
  • bruin/geel
  • grijs/zwart
  • groen
  • paars
  • roest
maat happy sweater
Voorraad
Voorraad:
  14  items
Happy Sweater heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
32,45