opc_loader
     400dpiLogoCropped

Beste klant,

Zoals u weet zijn we op dit moment allemaal in de ban van het Coronavirus. Bij Tassies Haak & Breiboetiek volgen we de hygiene procedures zoals aangegeven door het RIVM.

Onze winkel in IJsselstein is gewoon op de normale openingstijden geopend ( met uitzondering van de koopavond). Kunt en/of wilt u nu niet naar de winkel komen doordat u bijvoorbeeld tot de risico groep behoort of uit voorzorg thuis blijft, dan willen wij u graag de service bieden om Uw bestelling (vanaf 20 euro)gratis bij u thuis te bezorgen als u in de volgende
gemeente woont : IJsselstein, Nieuwegein, Vianen.

U kunt dan gewoon uw bestelling plaatsen in de webshop, www.tassieshaakwinkel.nl kies voor ophalen in de winkel en zet bij opmerkingen dat u het graag thuisgebracht wilt hebben en dan nemen wij contact met u op om een afleverdag en tijd met u te bespreken.

Voor klanten die verder weg wonen bieden we een verlaging van de verzendkosten aan. De verzendkosten zullen vanaf nu aangepast worden van 4,95 naar 2,95

We hopen op uw klandizie te kunnen blijven rekenen en hopen natuurlijk dat het Virus snel de kop in gedrukt wordt en voor een ieder een goede afloop.

Spaarprogramma Tassies Haakwinkel

Nieuw bij Tassies Haakwinkel: Sparen voor korting
Vanaf heden bieden wij al onze geregistreerde klanten een spaarprogramma aan. Om deel te nemen aan ons spaarprogramma, dient u een account aan te maken. Dit kunt u doen helemaal boven aan de pagina bij "account aanmaken"  en u ontvang direct 10 spaarpunten bij aanmelding.

U ontvangt spaarpunten bij:
aankopen per €1,- :                1 punt
ons aanbevelen :                    10 punten
Schrijf een review :                 5 punten

€ 5,-     =    100 punten
€10,-    =    200 punten
€25,-    =    500 punten

U kunt uw punten bij elke bestelling verzilveren of doorsparen voor hogere korting. Punten die u ontvangt via onze webshop zijn niet te verzilver in onze winkel alleen via webshop bestellingen.

In onze winkel hebben we de spaarpas. U kunt de pas aanvragen in onze winkel (5 euro borg).
In de winkel krijgt u ook per besteedde euro 1 punt. Punten gespaard met de spaarpas in de winkel zijn niet te verzilveren in de webshop