opc_loader
     400dpiLogoCropped

Beste klant,

Zoals u weet zijn we op dit moment allemaal in de ban van het Coronavirus. Bij Tassies Haak & Breiboetiek volgen we de hygiene procedures zoals aangegeven door het RIVM.

Onze winkel in IJsselstein is gewoon op de normale openingstijden geopend ( met uitzondering van de koopavond). Kunt en/of wilt u nu niet naar de winkel komen doordat u bijvoorbeeld tot de risico groep behoort of uit voorzorg thuis blijft, dan willen wij u graag de service bieden om Uw bestelling (vanaf 20 euro)gratis bij u thuis te bezorgen als u in de volgende
gemeente woont : IJsselstein, Nieuwegein, Vianen.

U kunt dan gewoon uw bestelling plaatsen in de webshop, www.tassieshaakwinkel.nl kies voor ophalen in de winkel en zet bij opmerkingen dat u het graag thuisgebracht wilt hebben en dan nemen wij contact met u op om een afleverdag en tijd met u te bespreken.

Voor klanten die verder weg wonen bieden we een verlaging van de verzendkosten aan. De verzendkosten zullen vanaf nu aangepast worden van 4,95 naar 2,95

We hopen op uw klandizie te kunnen blijven rekenen en hopen natuurlijk dat het Virus snel de kop in gedrukt wordt en voor een ieder een goede afloop.


Tassies haakwinkel hanteert de volgende verzendkosten:

Nederland  € 5.50  gratis verzenden vanaf € 50,-
Belgie  €8,75  gratis verzenden vanaf 75,-
Duitsland € 8,50 gratis verzenden vanaf 75,-

Bestellingen worden 7 dagen voor u gereserveerd ( voordeelpakketten 5 dagen), mocht er dan nog geen betaling zijn ontvangen, dan wordt de bestelling geannuleerd. Bestellingen worden na betaling binnen 48 uur verzonden.

U kunt gekochte artikelen binnen 14 dagen retourneren, sluit wel een kopie van de pakbon bij (uitgezonderd Sale en pakketvoordeel artikelen). Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort (minus verzendkosten) . De kosten voor retourzending zijn ook voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Retourzendingen

Tassieshaakwinkel
Kerkstraat 18
3401CN IJsselstein

Tassies Haakwinkel is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens de verzending. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om weggeraakte poststukken te traceren.

Pakket niet ontvangen door een verkeerd ingevuld adres of niet afhalen pakket.

Adresgegevens dienen juist ingevuld te worden. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een bevestiging. Je ingevulde gegevens kan je via deze bevestiging controleren. Zijn je gegevens niet juist ingevuld? Neem dan direct even contact met ons op, zodat we je gegevens kunnen wijzigingen.
Zodra je bericht hebt ontvangen dat de bestelling is verstuurd kunnen we deze gegevens niet meer wijzigen.

Pakketten met een onjuist adres komen binnen een aantal dagen bij ons retour, samen met een rekening van het retour zenden. (€. 6,75 pakket) (€ 3,95 brievenbuspakje).
Indien het pakket opnieuw verstuurd dient te worden, zullen er opnieuw kosten voor verzenden in rekening worden gebracht + de retourkosten. Indien u dan van de bestelling wilt afzien dan zullen we het bedrag van de verzendkosten + retourkosten in mindering brengen op het terug te betalen bedrag.

Annulering workshops

Workshops dienen vooraf betaald te worden, wilt u een workshop annuleren dan kan dit per mail naar info@tassieshaakwinkel.nl .  Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang wordt 75% van het betaalde bedrag voor de workshop retour. Bij annuleringen binnen 48 uur voor aanvang van de workshop vindt er geen retournering van het betaalde bedrag plaats per persoon. 

Bij Klachten kunt contact opnemen via de mail info@tassieshaakwinkel.nl.

Alle prijzen op de site zijn incl. 21% btw en excl. verzendkosten