opc_loader


Tassies haakwinkel hanteert de volgende verzendkosten:

Nederland  € 4,95  gratis verzenden vanaf € 50,-
Belgie  €8,50  gratis verzenden vanaf 75,-
Duitsland € 8,50 gratis verzenden vanaf 75,-

Bestellingen worden 7 dagen voor u gereserveerd ( voordeelpakketten 5 dagen), mocht er dan nog geen betaling zijn ontvangen, dan wordt de bestelling geannuleerd. Bestellingen worden na betaling binnen 24 uur verzonden.

U kunt gekochte artikelen binnen 14 dagen retourneren, sluit wel een kopie van de pakbon bij. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Retourzendingen

Tassieshaakwinkel
Dorpstraat 42
3433CL Nieuwegein

Tassies Haakwinkel is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens de verzending. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om weggeraakte poststukken te traceren.

Pakket niet ontvangen door een verkeerd ingevuld adres of niet afhalen pakket.

Adresgegevens dienen juist ingevuld te worden. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een bevestiging. Je ingevulde gegevens kan je via deze bevestiging controleren. Zijn je gegevens niet juist ingevuld? Neem dan direct even contact, zodat we je gegevens kunnen wijzigingen.
Zodra je bericht hebt ontvangen dat de bestelling is verstuurd kunnen we deze gegevens niet meer wijzigen.

Pakketten met een onjuist adres komen binnen een aantal dagen bij ons retour, samen met een rekening van het retour zenden. (€. 6,75 pakket) (€ 3,95 brievenbuspakje).
Indien het pakket opnieuw verstuurd dient te worden, zullen er opnieuw kosten voor verzenden in rekening worden gebracht + de retourkosten. Indien u dan van de bestelling wilt afzien dan zullen we het bedrag van de verzendkosten + retourkosten in mindering brengen op het terug te betalen bedrag.

Bij Klachten kunt contact opnemen via de mail info@tassieshaakwinkel.nl.

Alle prijzen op de site zijn incl. 21% btw en excl. verzendkosten